Gezinsfotografie Barneveld

Op zoek naar een fotograaf voor gezinsfotografie Barneveld? Kekke Fotografie maakt stoere en kleurrijke foto’s van jouw gezin. Een leuke herinnering voor iedereen.

Boek een fotoshoot bij Kekke Fotografie en we gaan er samen wat leuks van maken. Met als resultaat een prachtige serie foto’s. Voor aan de muur of in een album. De keuze is aan jullie!

Gezinsfotografie Barneveld: waar?

Kekke Fotografie fotografeert uitsluitend op mooie buitenlocaties, omdat dat zorgt voor een heerlijk ontspannen sfeer. Over het algemeen voelen mensen zich vrij snel op hun gemak en dat is wat we natuurlijk willen op de foto, zodat het niet te geposeerd wordt.

In Barneveld e.o. zijn tal van mooie locaties te vinden. Het kan heel simpel zijn. Wat denk je van het Schaffelaarse Bos of Het Paradijs? Of iets buiten Barneveld: Kootwijkerzand of de Schaapskooi? Lopen, rennen, spelen: we maken er een te gek uurtje van! Ik ga samen met jou op zoek naar de beste locatie voor de fotoshoot.

Gezinsfotografie Barneveld: wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot boek je vanaf € 149,00. Voor meer informatie de kosten voor gezinsfotografie in Barneveld, ga naar de Kekke Pakketten.

Kekke Fotografie is – naast Barneveld – ook in andere plaatsen beschikbaar voor zwangerschapsfotografie. Denk aan Voorthuizen, Putten, Nijkerk, Ermelo, Hoevelaken, Lunteren, Ede, Garderen. 

Copyright © Kekke Fotografie