Meest gestelde vragen

Heb jij na het lezen van alle informatie nog vragen? Check de meest gestelde vragen hieronder, misschien staat hij er van jou ook tussen!

Op welke dagen fotografeer je?
De fotoshoots vinden plaats op zaterdag en in de zomermaanden van maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur. Of in overleg op een andere dag / tijdstip.

Help, ik ben ziek op de dag van de shoot, wat nu?
Bij ziekte wordt de fotoshoot, in overleg, verzet. Probeer dit zo snel als mogelijk is aan te geven, dan kunnen we een nieuwe datum prikken.

De shoot staat gepland voor een buitenlocatie, maar er wordt slecht weer voorspeld?
In Nederland is dat altijd een verrassing. Bij flinke bewolking of motregen, gaat de fotoshoot gewoon door. Alleen bij echt harde regen / wind (= storm) verplaatsen we de fotoshoot naar een ander moment.

Fotografeer je ook in een studio?
Nee, ik fotografeer uitsluitend op een (buiten-)locatie. De locatie is aan jullie, wat zou je zelf graag willen? In het bos, aan het water, in de stad, een stoere locatie met graffiti of gewoon lekker in je eigen achtertuin, de mogelijkheden zijn talrijk! Ik denk hierin graag met jullie mee.

Welke kleding kan ik het beste aantrekken?
Het is wenselijk dat kleding op elkaar wordt afgestemd. Dit geldt voor zowel kinderfotografie, als zwangerschapsfotografie en loveshoots. Denk hierbij aan eenzelfde kleur(tint) in de kleding. Drukke prints en teksten raad ik af! Eventueel kan ik jullie kleding- en kleuradvies geven voorafgaand aan de fotoshoot. Laat mij dit dan van te voren weten.

Worden de gemaakte foto’s automatisch op jouw website en/of Facebook geplaatst?
Ik laat graag werk zien op mijn website en/of Facebook, maar dit gaat uiteraard wel vooraf in goed overleg.

Stond jouw vraag er niet tussen? Stuur een mail naar info@kekkefotografie.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

———————————————————————————————————————————————————-

Kekke Fotografie
kinderfotografie, zwangerschapsfotografie, gezinsfotografie, loveshoots
Ik ben o.a. werkzaam in Voorthuizen, Barneveld, Lunteren, Kootwijkerbroek, Putten, Ermelo, Nijkerk, Hoevelaken

 

Copyright © Kekke Fotografie