Voorwaarden fotoshoot

Omdat ik niet wil dat je achteraf voor verrassingen komt te staan, verzoek ik je vriendelijk mijn algemene voorwaarden te lezen, alvorens je een fotoshoot bij mij boekt. Dit is geen ellenlange lijst met punten, maar ik heb het beperkt tot 10 ‘regels’. Voorwaarden fotoshoot:

1. Kekke Fotografie fotografeert alleen op een (buiten)locatie. Dat betekent in ons mooie Nederland dat je te maken hebt met weersomstandigheden. Bewolking of motregen is geen reden om de fotoshoot te verzetten. Uiteraard geldt dit wel voor flinke regen of wind.

2. Kan de fotoshoot om welke reden dan ook niet doorgaan bij u? Geef dit dan minimaal 48 uur van te voren aan, dan plannen we – zonder extra kosten – samen een nieuw moment in. Ook met mij of mijn camera kan er last-minute iets gebeuren, waardoor ik niet in staat ben om op het afgesproken moment aanwezig te zijn. Ook dan plannen we een nieuwe afspraak.

3. Bestanden worden digitaal geleverd. Ik geef geen kwaliteitsgarantie voor foto’s die elders worden afgedrukt. Uiteraard geldt dit wél voor foto’s die via Kekke Fotografie worden afgedrukt. Ik ben niet aansprakelijk voor het feit dat afdrukken er anders uitzien dan op uw scherm. Ik bewerk mijn beelden op een gekalibreerd beeldscherm, zodat de kleuren goed worden afgestemd. Wil je garantie dat jouw afdruk er hetzelfde uitziet als op het scherm? Via Kekke Fotografie kunnen (grotere) afdrukken – met garantie – besteld worden.

4. Als je de foto’s hebt ontvangen, heb je hier alleen gebruiksrecht over. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor zakelijke doeleinden en publicaties elders (tijdschrift o.i.d.) – zonder toestemming – zijn ook niet toegestaan.

5. Kekke Fotografie behoudt altijd het auteursrecht. Het aanpassen van foto’s is daarom dan ook niet toegestaan. Wat bedoel ik met aanpassen? Andere uitsnedes of bewerkingen maken. Dit is altijd in strijd met het auteursrecht. Ik bepaal dan ook zelf of een foto goed uitkomt in kleur of zwart-wit.

6. Voor het gebruik van de foto’s op social media (Facebook, Twitter etc.) worden lage resolutie-foto’s met het Kekke Fotografie signatuur geleverd. Naamsvermelding is verplicht.

7. Kekke Fotografie kan de gemaakte foto’s gebruiken voor website en ander promotiemateriaal. Heb je hier bezwaar tegen? Geen probleem, maar dan hoor ik dat graag vooraf!

8. Kekke Fotografie is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte bestanden. Zorg zelf voor een eigen back-up op je pc. Mijn geselecteerde én bewerkte foto’s worden maximaal 1 jaar bewaard.

9. Ik doe mijn uiterste best om de persoon op de foto zo te portretteren zoals hij/zij is. De geleverde foto’s zijn een interpretatie van mij als fotograaf. Ik accepteer geen klachten over het feit dat iemand zijn of haar karakter niet goed overkomt op de foto.

10. Kekke Fotografie is niet aansprakelijk voor schade welke is ontstaan tijdens de fotoshoot, hetzij kleding, accessoires of attributen.

———————————————————————————————————————————————————-

Kekke Fotografie
kinderfotografie, zwangerschapsfotografie, gezinsfotografie, loveshoots
Ik ben o.a. werkzaam in Voorthuizen, Barneveld, Lunteren, Kootwijkerbroek, Putten, Ermelo, Nijkerk, Hoevelaken

Copyright © Kekke Fotografie