Werkwijze fotoshoot

Nadat je je keuze hebt gemaakt uit één van de Kekke Pakketten en je wensen kenbaar hebt gemaakt, maken we samen een afspraak en plannen we een datum in. In overleg kiezen we samen een geschikte (buiten)locatie uit. Kom je er niet uit? Ik weet tal van leuke locaties hier in de regio. Alles is bespreekbaar en de mogelijkheden zijn divers in omgeving Voorthuizen, Barneveld, Putten, Nijkerk, Ermelo, Lunteren, Ede.

Ik maak uitsluitend gebruik van natuurlijk licht, wat betekent dat ik fotografeer op locatie. Dat is een absoluut pluspunt, want buiten voelen mensen zich sneller op hun gemak. Zeker met kinderen is het heerlijk om spelenderwijs aan de slag te gaan, zodat de fotoshoot ook voor hen een feestje is. Je bent vrij om aan te geven wat je wensen zijn tijdens een fotoshoot, ik denk hierin graag met je mee.

Kledingadvies

Veel mensen vinden het lastig om te bedenken welke kleding ze willen aantrekken op de foto. Dat kan ik me heel goed voorstellen, daarom help ik je/jullie graag verder in de vorm van een stukje kledingadvies. Ik werk aan de hand van een kleurenpallet, van te voren kijken we samen welke het beste bij jou/jullie past. Na het boeken van een fotoshoot krijg je meer informatie per mail toegestuurd en een link naar mijn kleurenpalletten.

Selectie foto’s

Na de fotoshoot krijg je binnen twee weken per mail een link toegestuurd met de ca. 20 geselecteerde en bewerkte foto’s. Uit deze gallerij kan je het x-aantal foto’s kiezen wat bij het Kekke Pakket zit inbegrepen. Van de uiteindelijke keuze ontvang je de foto’s – naast hoge resolutie – ook in webresolutie met het Kekke Fotografie signatuur. Deze foto’s kan je makkelijk delen met je familie en vrienden op Facebook. Mijn monitor is, na mijn camera, mijn belangrijkste gereedschap. Ik werk met een gekalibreerd beeldscherm, wat betekent dat de kleuren betrouwbaar zijn en een juiste kleurweergave tonen: op mijn scherm zijn ze hetzelfde als mijn afdrukken. Indien gewenst, kan je een prijslijst opvragen van afdrukken via Kekke Fotografie.

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden; Kijk lekker rond op mijn website om een indruk te krijgen van mijn Kekke stijl…

Heb je nog vragen? Ga naar de contactpagina en vul het formulier in!

———————————————————————————————————————————————————-

Kekke Fotografie
kinderfotografie, zwangerschapsfotografie, gezinsfotografie, loveshoots
Ik ben o.a. werkzaam in Voorthuizen, Barneveld, Lunteren, Kootwijkerbroek, Putten, Ermelo, Nijkerk, Hoevelaken

 

 

Copyright © Kekke Fotografie